Европа гуми

КОШНИЧКА

MKD  0,00

Вие немате продукти во вашата кошничка.

Вкупно: MKD  0,00

02 272 00 22
избери гуми

izberi gumi
Shop for Tires by Vehicle, Tire Dimension or Brand Shop for Tires by Vehicle, Tire Dimension or Brand Shop for Tires by Vehicle, Tire Dimension or Brand Shop for Tires by Vehicle, Tire Dimension or Brand

Изберете ги вашите карактеристики.

Summer
Winter
All


Изберете го вашиот автомобил и дијаметар на фелни.

избери фелни

види ги сите...


Калкулатор на гуми

Одберете ги вашите димензии:

Дијаметар: mm

Одберете ги новите димензии:

Дијаметар: mm

Разликата во дијаметрите изнесува:

Разликата е:

Брзинометарот ќе прикаже км/ч при движење на возилото со брзина од 100 км/ч

 

Нови продукти

Контактирајте не:

+389 2 2720 022
+389 75 410 119