evropagumi
                    
           

                      ЗА НАС

                      НОВИТЕТИ

                      КАЛКУЛАТОР

                      БАРАЈ ПО ВОЗИЛО

                      ИНДЕКСИ

                      ЗА ГУМИТЕ

                      СОВЕТИ

                     

                      
                      
                            

                      
      


 
КАЛКУЛАТОР НА ГУМИ  
Внесете ја оригиналната димензија / R  
     Дијаметар   0 мм
 
Внесете ја димензијата на замената / R  
   Дијаметар  0 мм
   
РЕЗУЛТАТ            
Разликата во дијаметрите изнесува    0 мм  
Брзинометарот ќе прикаже брзина од    0 км/ч  
при движење на возилото со брзина               
од 100 км/ч               
 
Copyright Evropa Rainbow - 2013, сите права задржани Copyright Evropa Rainbow - 2013, сите права задржани
webmaster
- Идејасофт