Почитувани клиенти, во нашиот сервисен центар можете да набавите алуминиумски фелни од реномираниот италијански производител MAK но и пневматици од повеќе реномирани производители.

Доколку пак Ви се потребни резервни делови, кај нас можете да најдете: акумулатори, моторно масло, сијалички, антифриз, делови од системот за сопирање, патосници, брисачи и други производи потребни за секое возило .